Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Regeling Veilig Gebruik Luchthavens en andere Terreinen

Eigenschappen

Label (nl)Regeling Veilig Gebruik Luchthavens en andere TerreinenRegels over de aanleg, inrichting, uitrusting en het gebruik van luchthavens met het oog op de veiligheid staan in de Regeling veilig gebruik luchthavens en andere terreinen (RVGLT).
Synoniem (nl)RVLGTRegels over de aanleg, inrichting, uitrusting en het gebruik van luchthavens met het oog op de veiligheid staan in de Regeling veilig gebruik luchthavens en andere terreinen (RVGLT).
Definitie (nl)Regels over de aanleg, inrichting, uitrusting en het gebruik van luchthavens met het oog op de veiligheid staan in de Regeling veilig gebruik luchthavens en andere terreinen (RVGLT).
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
Vastgesteld doorNVBR, GHOROrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening. NL, Politie, LO CGS
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Regeling Veilig Gebruik Luchthavens en andere TerreinenRegels over de aanleg, inrichting, uitrusting en het gebruik van luchthavens met het oog op de veiligheid staan in de Regeling veilig gebruik luchthavens en andere terreinen (RVGLT).Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg