Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Intensive Care

Eigenschappen

Label (nl)Intensive CareDe Engelse benaming voor ‘intensieve behandeling’. De behandeling is veel intensiever dan op andere verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Er liggen kritiek zieke patiënten bij wie een of meerdere vitale, belangrijke lichaamsfuncties, worden bedreigd zoals de ademhaling, de bloedcirculatie of nierfunctie.
Synoniem (nl)ICDe Engelse benaming voor ‘intensieve behandeling’. De behandeling is veel intensiever dan op andere verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Er liggen kritiek zieke patiënten bij wie een of meerdere vitale, belangrijke lichaamsfuncties, worden bedreigd zoals de ademhaling, de bloedcirculatie of nierfunctie.
Definitie (nl)De Engelse benaming voor ‘intensieve behandeling’. De behandeling is veel intensiever dan op andere verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Er liggen kritiek zieke patiënten bij wie een of meerdere vitale, belangrijke lichaamsfuncties, worden bedreigd zoals de ademhaling, de bloedcirculatie of nierfunctie.
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Intensive CareDe Engelse benaming voor ‘intensieve behandeling’. De behandeling is veel intensiever dan op andere verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Er liggen kritiek zieke patiënten bij wie een of meerdere vitale, belangrijke lichaamsfuncties, worden bedreigd zoals de ademhaling, de bloedcirculatie of nierfunctie.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg