Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio

Eigenschappen

Label (nl)Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de RegioOrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening.
Synoniem (nl)GHOROrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening.
Definitie (nl)Organisatie belast met de coördinatie, aansturing en regieBewaken dat een beeld actueel, volledig, overdraagbaar en consistent is. van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening.
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de RegioOrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg