Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

incidenttype

Eigenschappen

Label (nl)incidenttypeEen gebeurtenis die de gang van zaken op een bepaalde manier verstoort. Het soort van verstoring wordt bepaald door de werkingsmechanismen van de directe oorzaak en de directe gevolgen. Naast fysische, chemische en biologische werkingsmechanismen worden ook sociaal economische en politieke werkingsmechanismen onderscheiden.
Definitie (nl)Een gebeurtenis die de gang van zaken op een bepaalde manier verstoort. Het soort van verstoring wordt bepaald door de werkingsmechanismen van de directe oorzaak en de directe gevolgen. Naast fysische, chemische en biologische werkingsmechanismen worden ook sociaal economische en politieke werkingsmechanismen onderscheiden.
BronHandreiking Regionaal Risicoprofiel
Datum vaststelling5 november 2009
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
incidenttypeEen gebeurtenis die de gang van zaken op een bepaalde manier verstoort. Het soort van verstoring wordt bepaald door de werkingsmechanismen van de directe oorzaak en de directe gevolgen. Naast fysische, chemische en biologische werkingsmechanismen worden ook sociaal economische en politieke werkingsmechanismen onderscheiden.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg