Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

gebruikers

Eigenschappen

Label (nl)gebruikersAangewezen gebruikers, Gelieerde gebruikers en Bijzondere gebruikers die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuur.
Definitie (nl)Aangewezen gebruikersAangewezen gebruikers, Gelieerde gebruikers en Bijzondere gebruikers die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuur., Gelieerde gebruikersAangewezen gebruikers, Gelieerde gebruikers en Bijzondere gebruikers die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuur. en Bijzondere gebruikersAangewezen gebruikers, Gelieerde gebruikers en Bijzondere gebruikers die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuur. die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuurHet geheel van vast opgestelde zendontvangers, schakelcentrales, apparatuurruimten, vaste verbindingen, (netwerk)beheersystemen, alsmede overige daarmee samenhangende technische componenten en bijbehorende faciliteiten die onlosmakelijk met de C2000-infrastructuur of het beheer daarvan zijn verbonden, waarmee voorzien wordt in mobiele communicatie van gebruikers..
Exacte overeenkomsthttps://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/20191121-BRWNL-Handboek-C2000-Brandweer-2020.pdf
BronHandboek C2000Een gesloten communicatienetwerk en maakt deel uit van de vitale infrastructuur. Het is bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten. Brandweer (2019)
Datum vaststelling21 november 2019
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
gebruikersAangewezen gebruikers, Gelieerde gebruikers en Bijzondere gebruikers die zijn toegelaten tot de C2000-infrastructuur.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg