Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Nederlands Normalisatie Instituut

Eigenschappen

Label (nl)Nederlands Normalisatie InstituutGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)
Synoniem (nl)NENGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)
Definitie (nl)Gevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NENGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTADocument ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut met een status die lager is dan de NEN-norm.)
BronHandreiking Veiligheid Ondergrondse Bouwwerken 2013, Webitem 3. Begrippenlijst
Datum vaststelling2013, actualisatie 2019
Vastgesteld doorIFVDe landelijke ondersteuningsorganisatie voor de veiligheidsregio's. De organisatie ondersteunt de veiligheidsregio's bij het versterken van de brandweerzorg en de aanpak op het terrein van de rampenbestrijding en crisisbeheersing.
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Nederlands Normalisatie InstituutGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)Lid van
  • IFV (Collectie)

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt
Nederlandse Technische Afspraak (Begrip)Breder7cafca09-f91a-416a-ae69-3e9bca0b5a0dGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)


Rdf.jpg