Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

uitgangsstelling

Eigenschappen

Label (nl)uitgangsstellingEen uitgangsstelling, afgekort UGS, is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentrale naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat.
Synoniem (nl)UGSEen uitgangsstelling, afgekort UGS, is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentrale naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat.
Definitie (nl)Een uitgangsstellingEen uitgangsstelling, afgekort UGS, is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentrale naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat., afgekort UGSEen uitgangsstelling, afgekort UGS, is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentrale naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat., is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentraleDe meldkamer, ook noodcentrale of alarmcentrale genoemd, is de voorziening die belast is met het ontvangen, registreren en beoordelen en afhandelen van incidentmeldingen, alsmede het begeleiden en coördineren van de hulpdiensten. naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat.
BronWikipedia
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
uitgangsstellingEen uitgangsstelling, afgekort UGS, is een plaats waar hulpdiensten door de alarmcentrale naar toe worden gestuurd, voordat men een rampterrein opgaat.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg