Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Particuliere Alarm Centrale

Eigenschappen

Label (nl)Particuliere Alarm CentraleParticuliere alarmcentrales ontvangen alarmsignalen van alarmsystemen van organisaties en particulieren. Zo zorgen voor een opvolging van het signaal door bijvoorbeeld surveillancewagens uit te sturen of het signaal door te geven aan hulpdiensten.
AfkortingPACParticuliere alarmcentrales ontvangen alarmsignalen van alarmsystemen van organisaties en particulieren. Zo zorgen voor een opvolging van het signaal door bijvoorbeeld surveillancewagens uit te sturen of het signaal door te geven aan hulpdiensten.
Definitie (nl)Particuliere alarmcentrales ontvangen alarmsignalen van alarmsystemen van organisaties en particulieren. Zo zorgen voor een opvolging van het signaal door bijvoorbeeld surveillancewagens uit te sturen of het signaal door te geven aan hulpdiensten.
Toelichting (nl)Particuliere alarmcentrales houden 24 uur per dag toezicht. Signalen die binnenkomen worden geregistreerd en indien nodig opgevolgd door het inschakelen van veiligheidsdiensten, brandweer of politie of het inseinen van de eigenaar van de locatie. Door deze combinatie van signaleren, registratie en opvolging is er continu toezicht.
Bronhttps://www.veiligheidsbranche.nl/onderwerpen_kenniscentrum_nl.html?kbaId=43
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Particuliere Alarm CentraleParticuliere alarmcentrales ontvangen alarmsignalen van alarmsystemen van organisaties en particulieren. Zo zorgen voor een opvolging van het signaal door bijvoorbeeld surveillancewagens uit te sturen of het signaal door te geven aan hulpdiensten.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg