Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

going around

Eigenschappen

Label (nl)going aroundTerm voor vliegtuig dat bij de landing een doorstart maakt of overvliegt om vervolgens een ronde te vliegen, zodat opnieuw de landing kan worden ingezet. Een going around hoeft geen noodsituatie te impliceren en is in de luchtvaart een standaardprocedure.
Definitie (nl)Term voor vliegtuig dat bij de landing een doorstart maakt of overvliegt om vervolgens een ronde te vliegen, zodat opnieuw de landing kan worden ingezet. Een going aroundTerm voor vliegtuig dat bij de landing een doorstart maakt of overvliegt om vervolgens een ronde te vliegen, zodat opnieuw de landing kan worden ingezet. Een going around hoeft geen noodsituatie te impliceren en is in de luchtvaart een standaardprocedure. hoeft geen noodsituatie te impliceren en is in de luchtvaart een standaardprocedure.
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
going aroundTerm voor vliegtuig dat bij de landing een doorstart maakt of overvliegt om vervolgens een ronde te vliegen, zodat opnieuw de landing kan worden ingezet. Een going around hoeft geen noodsituatie te impliceren en is in de luchtvaart een standaardprocedure.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg