Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

mobiel medisch team

Eigenschappen

Label (nl)mobiel medisch teamBestaat uit drie personen dat bedoeld is om medische bijstand te verlenen. Alle Mobiel Medische Teams die Nederland rijk is beschikken over een voertuig. Daarnaast beschikken vier traumacentra over een helikopter, een zogenaamde 'Lifeliner' of een traumahelikopter.
AfkortingMMTBestaat uit drie personen dat bedoeld is om medische bijstand te verlenen. Alle Mobiel Medische Teams die Nederland rijk is beschikken over een voertuig. Daarnaast beschikken vier traumacentra over een helikopter, een zogenaamde 'Lifeliner' of een traumahelikopter.
Definitie (nl)Bestaat uit drie personen dat bedoeld is om medische bijstand te verlenen. Alle Mobiel Medische Teams die Nederland rijk is beschikken over een voertuig. Daarnaast beschikken vier traumacentra over een helikopter, een zogenaamde 'Lifeliner' of een traumahelikopter.
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
Vastgesteld doorNVBR, GHOROrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening. NL, Politie, LO CGS
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
mobiel medisch teamBestaat uit drie personen dat bedoeld is om medische bijstand te verlenen. Alle Mobiel Medische Teams die Nederland rijk is beschikken over een voertuig. Daarnaast beschikken vier traumacentra over een helikopter, een zogenaamde 'Lifeliner' of een traumahelikopter.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg