Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Nederlandse Technische Afspraak

Eigenschappen

Label (nl)Nederlandse Technische AfspraakDocument ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut met een status die lager is dan de NEN-norm.
Synoniem (nl)NTADocument ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut met een status die lager is dan de NEN-norm.
Definitie (nl)Document ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie InstituutGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA) met een status die lager is dan de NENGevestigd in Delft. Ontwikkelt en beheert normen (NEN), Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR), en Nederlandse Technische Afspraken (NTA)-norm.
BronHandreiking Veiligheid Ondergrondse Bouwwerken 2013, Webitem 3. Begrippenlijst
Datum vaststelling2013, actualisatie 2019
Vastgesteld doorIFVDe landelijke ondersteuningsorganisatie voor de veiligheidsregio's. De organisatie ondersteunt de veiligheidsregio's bij het versterken van de brandweerzorg en de aanpak op het terrein van de rampenbestrijding en crisisbeheersing.
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Nederlandse Technische AfspraakDocument ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut met een status die lager is dan de NEN-norm.Breder
Nederlandse Technische AfspraakDocument ontwikkeld door het Nederlands Normalisatie Instituut met een status die lager is dan de NEN-norm.Lid van
  • IFV (Collectie)

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg