Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

beschikbaarheid

Eigenschappen

Label (nl)beschikbaarheidDe maatstaf van toegankelijkheid van de C2000-infrastructuur voor de Gebruikers. De beschikbaarheid wordt weergegeven in een percentage dat is berekend volgens het door Opdrachtnemer gehanteerde en overeengekomen model.
Definitie (nl)De maatstaf van toegankelijkheid van de C2000-infrastructuurHet geheel van vast opgestelde zendontvangers, schakelcentrales, apparatuurruimten, vaste verbindingen, (netwerk)beheersystemen, alsmede overige daarmee samenhangende technische componenten en bijbehorende faciliteiten die onlosmakelijk met de C2000-infrastructuur of het beheer daarvan zijn verbonden, waarmee voorzien wordt in mobiele communicatie van gebruikers. voor de Gebruikers. De beschikbaarheidDe maatstaf van toegankelijkheid van de C2000-infrastructuur voor de Gebruikers. De beschikbaarheid wordt weergegeven in een percentage dat is berekend volgens het door Opdrachtnemer gehanteerde en overeengekomen model. wordt weergegeven in een percentage dat is berekend volgens het door Opdrachtnemer gehanteerde en overeengekomen model.
Exacte overeenkomsthttps://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/20191121-BRWNL-Handboek-C2000-Brandweer-2020.pdf
BronHandboek C2000Een gesloten communicatienetwerk en maakt deel uit van de vitale infrastructuur. Het is bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten. Brandweer (2019)
Datum vaststelling21 november 2019
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
beschikbaarheidDe maatstaf van toegankelijkheid van de C2000-infrastructuur voor de Gebruikers. De beschikbaarheid wordt weergegeven in een percentage dat is berekend volgens het door Opdrachtnemer gehanteerde en overeengekomen model.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg