Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Departementaal Coördinatie Centrum

Eigenschappen

Label (nl)Departementaal Coördinatie CentrumHet Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.
AfkortingDCCHet Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.
Definitie (nl)Het Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCCHet Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.
Toelichting (nl)We leggen de verbinding tussen partijen, zodat een crisisEen situatie waarin een vitaal belang van de samenleving is aangetast of dreigt te worden aangetast. vlot kan worden aangepakt. Met het leerprogramma van Opleiden, Trainen & Oefenenen bouwt het DCCHet Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.-IenW verder aan een professioneel niveau van de crisisorganisatie om crises met elkaar te beheersen en te voorkomen.
Exacte overeenkomsthttps://www.dcc-ienw.nl/
Brondcc-ienw.nl
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Departementaal Coördinatie CentrumHet Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (DCC-IenW) speelt een centrale rol bij het ondersteunen en coördineren van calamiteiten, crises en rampen op het gebied van infrastructuur, milieu, klimaat en water.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg