Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Landelijk Operationeel CoördinatieCentrum

Eigenschappen

Label (nl)Landelijk Operationeel CoördinatieCentrumDraagt namens de minister van Veiligheid en Justitie zorg voor de coördinatie van de bijstand- en steunverleningaanvragen en de afstemming tussen operationele diensten.
AfkortingLOCCDraagt namens de minister van Veiligheid en Justitie zorg voor de coördinatie van de bijstand- en steunverleningaanvragen en de afstemming tussen operationele diensten.
Definitie (nl)Draagt namens de minister van Veiligheid en Justitie zorg voor de coördinatie van de bijstand- en steunverleningaanvragen en de afstemming tussen operationele diensten.
BronHandreiking Crisisbeheersing op de luchthavens (NIFVSinds 1 januari 2013 is het IFV, Instituut Fysieke Veiligheid.)
Datum vaststelling1 augustus 2011
Vastgesteld doorNVBR, GHOROrganisatie belast met de coördinatie, aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en met de advisering van andere overheden en organisaties op het gebied van de geneeskundige hulpverlening. NL, Politie, LO CGS
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Landelijk Operationeel CoördinatieCentrumDraagt namens de minister van Veiligheid en Justitie zorg voor de coördinatie van de bijstand- en steunverleningaanvragen en de afstemming tussen operationele diensten.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg