Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Terrestial Trunked Radio

Eigenschappen

Label (nl)Terrestial Trunked RadioTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.
Synoniem (nl)TetraTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.
Definitie (nl)TetraTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt. of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000C2000 is het communicatiesysteem voor de hulpdiensten. Politie, brandweer, ambulancediensten, onderdelen van het ministerie van Defensie en daaraan gekoppelde organisaties gebruiken het digitale systeem voor hun mobiele communicatie. wordt gebruikt.
Exacte overeenkomsthttps://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/20191121-BRWNL-Handboek-C2000-Brandweer-2020.pdf
BronHandboek C2000C2000 is het communicatiesysteem voor de hulpdiensten. Politie, brandweer, ambulancediensten, onderdelen van het ministerie van Defensie en daaraan gekoppelde organisaties gebruiken het digitale systeem voor hun mobiele communicatie. Brandweer (2019)
Datum vaststelling21 november 2019
Vastgesteld doorProgramma Overleg Informatievoorziening (POI)
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Terrestial Trunked RadioTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg