Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Terrestial Trunked Radio

Eigenschappen

Label (nl)Terrestial Trunked RadioTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.
Synoniem (nl)TetraTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.
Definitie (nl)TetraTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt. of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000Een gesloten communicatienetwerk en maakt deel uit van de vitale infrastructuur. Het is bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten. wordt gebruikt.
Exacte overeenkomsthttps://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/20191121-BRWNL-Handboek-C2000-Brandweer-2020.pdf
BronHandboek C2000Een gesloten communicatienetwerk en maakt deel uit van de vitale infrastructuur. Het is bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten. Brandweer (2019)
Datum vaststelling21 november 2019
Vastgesteld doorProgramma Overleg Informatievoorziening (POI)
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Terrestial Trunked RadioTetra of TErrestiaI Trunked Radio is de technische standaard die voor de radiocommunicatie voor C2000 wordt gebruikt.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg