Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

aangewezen gebruikers

Eigenschappen

Label (nl)aangewezen gebruikersEen organisatie die op het terrein van openbare orde, veiligheid en hulpverlening een wettelijk opgedragen taak heeft en ten behoeve van haar operationele werkprocessen gebruik maakt van de C2000-infrastructuur.
Definitie (nl)Een organisatie die op het terrein van openbare orde, veiligheid en hulpverlening een wettelijk opgedragen taak heeft en ten behoeve van haar operationele werkprocessenEen geordende reeks van processtappen die binnen één organisatorische eenheid binnen een organisatie wordt uitgevoerd met als doel een specifieke bijdrage (prestatie) te leveren aan een burger, bedrijf of andere organisatie. gebruik maakt van de C2000-infrastructuurHet geheel van vast opgestelde zendontvangers, schakelcentrales, apparatuurruimten, vaste verbindingen, (netwerk)beheersystemen, alsmede overige daarmee samenhangende technische componenten en bijbehorende faciliteiten die onlosmakelijk met de C2000-infrastructuur of het beheer daarvan zijn verbonden, waarmee voorzien wordt in mobiele communicatie van gebruikers..
Exacte overeenkomsthttps://www.ifv.nl/kennisplein/Documents/20191121-BRWNL-Handboek-C2000-Brandweer-2020.pdf
BronHandboek C2000Een gesloten communicatienetwerk en maakt deel uit van de vitale infrastructuur. Het is bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten. Brandweer (2019)
Datum vaststelling21 november 2019
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
aangewezen gebruikersEen organisatie die op het terrein van openbare orde, veiligheid en hulpverlening een wettelijk opgedragen taak heeft en ten behoeve van haar operationele werkprocessen gebruik maakt van de C2000-infrastructuur.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg