Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Militaire Luchtvaart Autoriteit

Eigenschappen

Label (nl)Militaire Luchtvaart AutoriteitBorgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart Autoriteit stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart Autoriteit .
AfkortingMLABorgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart Autoriteit stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart Autoriteit .
Definitie (nl)Borgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart AutoriteitBorgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart Autoriteit stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart Autoriteit . stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart AutoriteitBorgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart Autoriteit stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart Autoriteit . .
Bronhttps://www.defensie.nl/onderwerpen/militaire-luchtvaarteisen
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Militaire Luchtvaart AutoriteitBorgt en stimuleert de militaire luchtvaartveiligheid. De uitvoerbaarheid van militaire missies staat daarbij voorop. De Militaire Luchtvaart Autoriteit stelt de eisen op en publiceert ze namens de minister van Defensie. De onafhankelijk toezichthouder houdt toezicht op de naleving. Als de eisen onvoldoende worden nageleefd dan handhaaft de Militaire Luchtvaart Autoriteit .Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg