Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

kernregistratie

Eigenschappen

Label (nl)kernregistratieGegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een Basisregistratie.
Synoniem (nl)KernregistratiesGegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een Basisregistratie.
Definitie (nl)Gegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een BasisregistratieEen bij wet als basisregistratie aangemerkte registratie..
Toelichting (nl)KernregistratiesGegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een Basisregistratie. bevatten voor een sector (of verzameling sectoren) specifieke en authentieke gegevens. Voorbeeld: de Risicokaart. In een aantal sectoren zijn / worden kernregistraties ingericht. Zij vervullen in die sectoren een rol die vergelijkbaar is met die van de basisregistraties, zij het zonder de wettelijke status die basisregistraties hebben.
Bronhttps://www.noraonline.nl/wiki/Bronregistraties_zijn_leidend

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
kernregistratieGegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een Basisregistratie.Gerelateerd
kernregistratieGegevensbronnen die door meerdere processen en systemen kunnen worden gebruikt, niet zijnde een Basisregistratie.Lid van

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg