Het logo van Veiligheidsregio referentie architectuur

Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding

Eigenschappen

Label (nl)Landelijke Faciliteit RampenbestrijdingIn het kabinetsbesluit Vuurwerkramp Enschede werd de oprichting aangekondigd van een landelijke voorziening voor rampenbestrijding. Het agentschap Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding is sinds 1 januari 2005 actief.
AfkortingLFRIn het kabinetsbesluit Vuurwerkramp Enschede werd de oprichting aangekondigd van een landelijke voorziening voor rampenbestrijding. Het agentschap Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding is sinds 1 januari 2005 actief.
Definitie (nl)In het kabinetsbesluit Vuurwerkramp Enschede werd de oprichting aangekondigd van een landelijke voorziening voor rampenbestrijdingHet geheel van maatregelen en voorzieningen, met inbegrip van de voorbereiding daarop, dat het gemeentebestuur, het bestuur van een veiligheidsregio, de provincie of het rijk treft met het oog op een ramp, het voorkomen van een ramp en het beperken van de gevolgen van een ramp.. Het agentschap Landelijke Faciliteit RampenbestrijdingIn het kabinetsbesluit Vuurwerkramp Enschede werd de oprichting aangekondigd van een landelijke voorziening voor rampenbestrijding. Het agentschap Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding is sinds 1 januari 2005 actief. is sinds 1 januari 2005 actief.
BronWikipedia
StatusVastgesteld

Relaties

VertrekpuntRelatieEindpunten
Landelijke Faciliteit RampenbestrijdingIn het kabinetsbesluit Vuurwerkramp Enschede werd de oprichting aangekondigd van een landelijke voorziening voor rampenbestrijding. Het agentschap Landelijke Faciliteit Rampenbestrijding is sinds 1 januari 2005 actief.Lid van
  • IFV (Collectie)

Afgeleide relaties

VertrekpuntRelatieEindpunt


Rdf.jpg